Background Image

"Zielsverwantschap en Onvoorwaardelijke Liefde"

Blijf vanaf nu verbonden en ontvang gratis het eBook: "Hoe word je bewust?"

Sociaal leven - Relaties

Vlog: "Zielsverwantschap en Onvoorwaardelijke Liefde"


Zielsverwantschap in de zin van afhankelijk zijn voor je geluk van één persoon is naar mijn mening niet hoe het universum in elkaar zit. Mijn visie is meer die van "vele wegen leiden naar Rome". Wel geloof ik in aantrekkingskracht tussen mensen en de lessen die zij samen kunnen leren. Eveneens geloof ik in onvoorwaardelijke liefde, de grootste uitdaging om dat te blijven voelen in jezelf. 

"De grootste uitdaging is het blijven voelen van liefde voor de ander, ongeacht zijn of haar beslissingen. Dat is onvoorwaardelijke liefde."

Zou je graag meer willen weten over een specifiek onderwerp, dan kun je hieronder een "verzoek" achterlaten? Vervolgens zal ik kijken of ik op basis van je verzoek een vlog kan maken.

TOEGEVOEGDE WAARDE VOOR UW BEDRIJF OF ORGANISATIE?

KLIK HIER VOOR MIJN DIENSTEN ALS SPREKER!

Blijf vanaf nu verbonden en ontvang gratis het eBook: "Hoe word je bewust?"