"bewust leven" & Spiritualiteit | Publiek Spreker | Trainer

Publicaties over "bewust leven" & Zelf-realisatie

In de blogs & vlogs hieronder vind je meer informatie over mijn visie op onderwerpen zoals: spiritualiteit, bewust leven, evolutie, persoonlijke-ontwikkeling, individualiteit en zingeving.

Elke blog of vlogs heeft een "categorie" en een kenmerkende afbeelding, zodat je gemakkelijk het overzicht kan bewaren. Er zijn 12 mogelijke categorieën welke je kan vinden links in het overzicht.

Alle blogs en vlogs zijn gratis beschikbaar en kunnen ongelimiteerd worden bekeken. Dus voel je vrij en kijk gerust rond.

Sommige blogs en vlogs zijn alleen in het Engels beschikbaar.

Voor de Engelse blogs en vlogs wil ik je verwijzen naar mijn Engelse-pagina.

LET OP!

Momenteel heb ik bijna dagelijks inspiratie om te schrijven of te spreken. Om dus mijn meest actuele blogs & vlogs te lezen en te zien wil ik je graag verwijzen naar mijn Facebook-pagina:

https://www.facebook.com/theschoolofselfrealization

Vergeet niet de pagina te "Liken" en de "Meldingen" aan te zetten. Op die manier blijf je gemakkelijk op de hoogte van nieuwe publicaties.

- Klik hiervoor op de (...) en dan "Follow settings"

_________

Heb je geen Facebook dan is Instagram het beste om op de hoogte te blijven:

https://www.instagram.com/the.school.of.self.realization/


Loading...
Gezondheid - Voeding

"Spiritualiteit, alcohol & conditionering"

Er is een directe relatie tussen alcohol en verminderd bewustzijn. Volgens mij is dat voor niemand een geheim. Waar mensen zich echter minder bewust van zijn is dat alcohol er ook voor kan zorgen dat je continu een zelfde soort leven creëert, dezelfde levens-omstandigheden.

Loading...
Hogere - Universum

"Wat is spiritueel ontwaken?"

Spiritueel ontwaken, je leest het in boeken over spiritualiteit, maar wat is het precies? In deze vlog leg ik het uit. Ontwaken is het "doel" van spiritualiteit, het is een ander woord voor bewust worden van wie je echt bent. In essentie ben je namelijk niet je gedachten.

Loading...
Identiteit - Ego

"Het uitbannen van psychologische tijd"

Spiritualiteit gaat over bewustwording. Bewustwording waarvan? Van jezelf, van wie je daadwerkelijk bent. Meditatie is een manier om dichterbij jezelf te komen, maar wat betekent dat precies dichterbij jezelf komen? Hoe werkt dat? Een mogelijke uitleg is dat je de sprong maakt.

Loading...
Identiteit - Ego

Vlog: "Het juist gebruik maken van het denken"

Soms lijken spiritualiteit en denken niet met elkaar samen te gaan. Het denken wordt vaak gezien als het grootste obstakel om dichterbij je Zelf te komen. Dat klopt volgens mij, maar wanneer je de identificatie met het denken oplost, heeft het denken nog steeds zijn plaats binnen onze mogelijkheden om beslissingen te maken.

Loading...
Lichaam - Energie

Vlog: "Pijnlichaam, ego en negatieve emoties"

Niet verwerkte negatieve emoties blijven achter als afgesloten negatieve energie in je lichaam. Op het moment dat je minder bewust bent activeert je ego deze energie weer met daaraan gekoppeld de negatieve gedachten. Doordat je onbewust bent identificeer je je met deze gedachten.

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK
Loading...