"bewust leven" & Zelf-realisatie

1-op-1 Coaching.

Tot het moment dat we kiezen voor een meer bewust leven, leven we vaak op de automatische piloot. We leven ons leven zoals ons dat is geleerd. We kopiëren vaak onze ouders, vrienden en andere sociale-kringen waarin we ons begeven of we leven volgens de gewenste maatschappelijke norm.

Maar vroeg of laat komen we tot het inzicht dat hoe we leven en wie we zijn (onze gedachten, emoties, gevoelens en gedrag) niet langer meer passen bij hoe we ons diep van binnen écht voelen. We zijn onszelf ergens kwijtgeraakt; onze eigen ambities, dromen en idealen zijn we vergeten of we hebben dit alles diep weggestopt.

We hebben een valse identiteit aangenomen.

Gedurende de dag dragen we veelal een masker, waarachter we onze ware gevoelens kunnen verschuilen. Naar buiten toe ogen we gelukkig en voldaan, maar van binnen voelen we ons steeds leger en minder gelukkig.

Vaak is er een crisis-moment nodig om je wakker te schudden uit je oude realiteit en te kunnen inzien dat hoe je leeft niet langer gezond is.

Deze crisis kan zich voordoen als een burn-out, depressie, een echtscheiding, ontslag of gewoon een ongeluk. Plots word je wakker en kun je met een bepaalde afstand naar jezelf kijken of je neemt zelf de beslissing: zo kan het niet langer doorgaan.

Het is tijd voor verandering!

Echter iedere verandering gaat gepaard met "horten en stoten", "pieken en dalen". Soms is er twijfel of je wel de juiste Weg bent ingeslagen of je gaat juiste als een dolle tekeer en verliest je vervolgens weer helemaal in je nieuw gekozen Pad.

Voor iedereen die wél wat steun kan gebruiken in een fase van verandering ben ik beschikbaar als je persoonlijke coach.

Samen met jou bekijken we jouw vraag-stukken, dilemma's en obstakels op Weg naar je Nieuwe Leven.

Waar nodig geef ik je inzicht, maar belangrijker is dat ik je help met het vinden van Autonomie of zelfstandigheid. Een bepaalde mate van onafhankelijkheid en zelf-redzaamheid.

Het doel is om er voor te zorgen dat je zo snel mogelijk op eigen kracht jouw unieke levens-pad kan gaan bewandelen op basis van jouw eigen inzichten, kennis en kunde.

BEN JE ER KLAAR VOOR?

De Eerste Stap is het maken van een vrijblijvende intake. Hiervoor kun je drukken op de knop hieronder of je verzoek indienen via de "Contact-pagina".

Ik hoop snel van je te horen.

Liefs,

Roelof

Ja! Ik boek graag een vrijblijvende Intake in.
Loading...
"Ook een weg van 1000 kilometer begint met één eerste stap." - Laozi - Tao Te Ching - Taoisme
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK
Loading...