"bewust leven" & Spiritualiteit // Publiek spreker

Spiritualiteit is bewustwording.

Alles waarover ik spreek en publiceer kan worden samengevat onder de term "Spiritualiteit".

Echter de term spiritualiteit kan worden ervaren als een vrij abstract begrip, wat soms lastig te duiden is. Spiritualiteit zou ik daarom specifieker willen beschrijven als "het bewustwordingsproces van ons als mensen". Of anders gezegd, het beoefenen van spiritualiteit heeft als doel meer bewustwording.

Daarnaast zou ik mijn visie op spiritualiteit willen kenmerken als "Praktisch".

Voor mij zijn spirituele inzichten vooral waardevol, wanneer zij kunnen worden vertaald naar de dagelijkse praktijk. Spirituele beoefening betekent voor mij de integratie van spiritualiteit in het dagelijkse "Westerse leven".

"Spiritualiteit in de praktijk", zou ik mijn visie daarom ook wel willen noemen.

Loading...

Kennismaking en oriëntatie.

Graag maak ik nader kennis om te bespreken hoe ik kan bijdragen aan bewustzijnsontwikkeling door in gesprek te gaan via de "Contact-pagina".

In een telefonische gesprek zullen we samen bepalen wat de specifieke inhoud van onze samenwerking zal zijn en in welke vorm ik deze specifiek zal aanbieden.

Wanneer we duidelijk op één lijn zitten en van beide kanten overtuigd zijn van de toegevoegde waarde, dan kom ik ook graag persoonlijk langs om de presentatie of lezing zorgvuldig af te stemmen op het bedrijf, de organisatie of het evenement.


Voor specifieke informatie over mijn verschillende diensten zie hieronder.

Publiek spreker

Als spreker ben ik beschikbaar voor alle onderwerpen gerelateerd aan Spiritualiteit en Bewustzijn. Voorbeelden van thema's zijn: "De Bewuste Samenleving", over maatschappelijke ontwikkelingen, "Het Bewustwordings-proces", over (levens)vragen waarmee iedereen wel eens te maken krijgt.

Community (gratis)

Bewustwording doe je niet alleen. Alhoewel het proces individueel is, het gaat over jouw innerlijke wereld, word je vooral bewust door je interactie met anderen. In deze gratis besloten community delen we kennis, ervaringen en inzicht gericht op "bewust leven" en de beoefening van spiritualiteit in de praktijk.

Lezingen & Webinars

Regelmatig organiseer ik lezingen met aansluitend "Vraag & Antwoord-sessies" en webinars (online). In deze interactieve lezingen neem ik je stapsgewijs mee door het proces van bewustwording. De lezingen variëren elke keer qua thema, maar zijn altijd gericht op de beoefening van spiritualiteit in de praktijk.

Ziet u toegevoegde waarde voor uw bedrijf, organisatie of evenement?

Neem gerust contact met me op voor een concreet voorstel
Loading...

Ja! Ik blijf graag verbonden

En ontvang gratis het Stappenplan: "Het Pad naar Zelf-realisatie."

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK
Loading...