"bewust leven" & Zelf-realisatie

Spreker, Schrijver, Coach & Leraar

Met behulp van o.a. presentaties, schrijfsels, lezingen, training en Satsang help ik je graag op jouw spirituele-pad naar een meer bewust leven en uiteindelijk Zelf-realisatie.

Hieronder staat mijn volledige aanbod...

Loading...

SPREKER, TRAINER & COACH.

Graag maak ik nader kennis om te bespreken hoe ik kan bijdragen aan jullie bedrijf, organisatie of evenement door in contact te komen via de contact-pagina.

In een telefonische gesprek zullen we samen bepalen wat de specifieke inhoud van onze samenwerking zal zijn en in welke vorm ik deze concreet zal aanbieden.

Wanneer we duidelijk op één lijn zitten en van beide kanten overtuigd zijn van de toegevoegde waarde, dan kom ik ook graag persoonlijk langs om de samenwerking zorgvuldig af te stemmen op het bedrijf, de organisatie of het evenement.

1-op-1 Coaching.

Ik ben beschikbaar als coach in je persoonlijke en spirituele-ontwikkeling. De sessies vinden online plaats. Jij brengt zelf het vraagstuk in en samen onderzoeken we de oorzaken en hoe je tot een oplossing of tevreden resultaat kan komen. Als coach werk ik met je samen. Ik begeleid je naar de antwoorden die reeds in jezelf aanwezig zijn.

Schrijven.

Regelmatig schrijf ik over mijn eigen inzichten wat betreft persoonlijke-ontwikkeling, spiritualiteit en Zelf-realisatie en alles wat daar mee te maken heeft. Om mijn "schrijfsels" te lezen en te volgen kun je me het beste volgen via mijn persoonlijke Facebook-pagina. De link vind je hieronder door te klikken op de knop of zoek "Roelof de Vries".

Satsang (Vraag & Antwoord).

Regelmatig geef ik interactieve training en lezingen in de vorm van Satsang: "Samen zijn in Waarheid". Tijdens deze online-sessies op basis van "Vraag & Antwoord" neem ik je stapsgewijs mee in het proces van persoonlijke en spirituele-ontwikkeling, wat leidt naar meer "bewust leven" en uiteindelijk Zelf-realisatie en emotionele-volwassenheid.

Ziet u toegevoegde waarde voor uw bedrijf, organisatie of evenement?

Neem gerust contact met me op voor een concreet voorstel.
Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK
Loading...