Vlog: "Lichaam vanuit Spiritualiteit bekeken"
Lichaam - Energie

Vlog: "Lichaam vanuit Spiritualiteit bekeken"

Het lichaam heeft verschillende aspecten die vanuit spiritualiteit bekeken belangrijk zijn. In deze vlog benoem ik de belangrijkste punten en hoe zij spiritueel gezien kunnen worden begrepen en op wat voor manier zij eventueel betrokken zijn bij het bewustwordingsproces van ons als mensen.

Voor de verduidelijking nog even wat betreft het energetisch lichaam wat ik aan het einde van de vlog benoem. Met "voorbij gaan" bedoel ik dat wanneer je gedachten, emoties en gevoelens tot rust zijn gekomen je vanzelf je energetisch lichaam gaat voelen in je lichaam. Wanneer je nog te veel in je hoofd zit en je aandacht vooral word opgeslokt door je denken, dan zul je waarschijnlijk weinig contact met je lichaam voelen en daarmee ook je energetisch lichaam niet kunnen ervaren.

"Het lichaam is de auto waarmee je de reis van het leven maakt. Zorg goed voor je auto, gebruik de juiste brandstof, want je hebt haar nodig".
Loading...

Zou je graag meer willen weten over een specifiek onderwerp, dan kun je hieronder een "verzoek" achterlaten? Vervolgens zal ik kijken of ik op basis van je verzoek een vlog kan maken.

Toegevoegde waarde voor uw bedrijf of organisatie?


Deel dit artikel


Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK
Loading...