Background Image

"Binnenwereld veranderen en NLP"

Blijf vanaf nu verbonden en ontvang gratis het eBook: "Hoe word je bewust?"

Hersenen - Geest

Vlog: "Binnenwereld veranderen en NLP"


Een van de krachtigste "gereedschappen" die ik ken om je binnenwereld te veranderen, je leven, is NLP (Neuro-linguistisch Programmeren). NLP-technieken hebben me geholpen van zeer hardnekkige patronen los te komen, die ik door middel van mindfulness en meditatie alleen, niet kon doorbreken.  

"Geluk is de aanwezigheid van zoveel mogelijk positieve neurale-verbindingen in je hersenen".

Zou je graag meer willen weten over een specifiek onderwerp, dan kun je hieronder een "verzoek" achterlaten? Vervolgens zal ik kijken of ik op basis van je verzoek een vlog kan maken.

TOEGEVOEGDE WAARDE VOOR UW BEDRIJF OF ORGANISATIE?

KLIK HIER VOOR MIJN DIENSTEN ALS SPREKER!

Blijf vanaf nu verbonden en ontvang gratis het eBook: "Hoe word je bewust?"