Agenda & Tickets

Bekijk hier de agenda voor alle lezingen, trainingen en de evenementen waar je me kan vinden.

Via deze pagina kun je tickets bestellen voor alle lezingen en trainingen die ik zelf organiseer en de evenementen waar ik spreek. De tickets kunnen worden afgerekend met o.a. iDeal en je krijgt een betaalbewijs per e-mail. Dit betaalbewijs is tevens je toegangsbewijs, dus bewaar deze e-mail goed.

Bij een online-training of lezing krijg je per e-mail de link waarmee je je kan aanmelden op de betreffende tijd en dag. De instructies hiervoor staan ook in de e-mail vermeld die je van me krijgt.

Alle genoemde bedragen zijn altijd inclusief alle kosten. Retourneren van tickets is niet mogelijk.

Datum nog niet bekend.

Zelf-realisatie: "Wees je diepste essentie."

Het woord Zelf met een hoofdletter Z is je waarschijnlijk wel bekend van o.a. de Piramide van Maslow. Volgens Abraham Maslow is Zelf-verwerkelijking, Zelf-actualisatie of realisatie of later Zelf-transcendentie het hoogste doel wat betreft onze individuele ontwikkeling als mens.

Na een persoonlijke crisis op mijn 22ste koos ik bewust voor de zoektocht naar het vinden van mijn Zelf. 10 Jaar lang heb ik vervolgens gezocht naar hoe het voelt om je zo veel mogelijk vrij te voelen, onbezorgd, moeiteloos, zelfverzekerd en krachtig. Hiervoor heb ik gelezen, geëxperimenteerd, gefilosofeerd, gemediteerd, gereisd, gepiekerd, gehuild en gestreden en nu is het tijd om al mijn kennis en ervaring te delen met jou.

In deze training leer je eerst de theorie achter het zijn van je Zelf. Het is namelijk belangrijk om te begrijpen waarom het soms zo lastig is om jezelf te zijn: je eigen rust te bewaren, je niet negatief te laten beïnvloeden en onbezorgd en moeiteloos door het leven te gaan.

Vervolgens gaan we met praktische oefeningen aan de slag om het geleerde te integreren, zodat je het ook daadwerkelijk in de praktijk kan gaan toepassen en kan gaan leven.

In deze training deel ik vooral mijn persoonlijke ervaringen vanuit mijn eigen zoektocht. Hetgeen je leert is dus gebaseerd op ervaring en in de praktijk getoetst. Dit maakt de training zeer waardevol. Wanneer nodig onderbouwen ik de oefeningen met kennis vanuit studies in spiritualiteit en filosofie, mindfulness en meditatie, NLP, psychologie en neuro-wetenschappen.

______________________

Wat ga je allemaal leren?

+ Je leert hoe je Zelf te zijn.
+ Je leert hoe je in de praktijk makkelijker bij jezelf kan blijven.
+ Je leert meer vrij, onbezorgd, moeiteloos te leven.
+ Je leert meer zelfvertrouwen en innerlijke kracht te ontwikkelen.
+ Je leert hoe om te gaan met lastige situaties.
+ Je leert hoe meer geluk, rust en succes te ervaren.

Let op! Iedere training is weer anders. Per training kijken we gezamenlijk waar behoefte aan is en leggen we de focus op één van de stappen op Weg naar Zelf-realisatie. Daarom is het vooral goed om de trainingen structureel bij te wonen, zodat je het proces van Zelf-realisatie in zijn geheel leert te begrijpen en kan gaan leven.

Dus bestel nu je tickets via de knop rechts en bespaar jezelf een zoektocht van 10 jaar!

Tot bij de training!

Groet, Roelof

PS. Ter voorbereiding is het goed om het eBook: "Hoe word je bewust?" te lezen. Deze kun je gratis downloaden wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief.

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK
Loading...