"bewust leven" & Spiritualiteit // Publiek spreker - "bewust leven" & Spiritualiteit | Publiek spreker - roelofdevries.nl

"Op interactieve wijze naar je Zelf."

Regelmatig organiseer ik bijeenkomsten in de vorm van training en lezingen en "vraag & antwoord sessies" of online lezingen (webinars). De bijeenkomsten zijn complete programma's waarbij ik je meeneem op een "innerlijke reis", op weg naar je Zelf.

Tijdens deze reis sta ik samen met jou stil bij de stappen van deze reis en leg ik op een interactieve manier uit hoe je elke stap vanuit bewustwording kunt bekijken en daardoor beter kunt begrijpen. De bijeenkomsten geven je dieper inzicht in je leven en wie je bent, ze maken je bewust.

Het uiteindelijke doel is het vergroten van jouw bewustzijn en je verder te helpen in jouw individuele bewustwordings-proces op weg naar wie je daadwerkelijk bent en het ervaren van meer geluk, innerlijke rust en succes.

Aansluitend zijn er vaak "vraag & antwoord sessies" wat betekent dat er gelegenheid is om je persoonlijke vragen te stellen vanuit jouw eigen ervaringen en levens-situaties.

Via de pagina "Agenda & Tickets" vind je een overzicht van de volgende training en lezingen die gepland staan.

"Ik zie het als mijn missie om zoveel mogelijk mensen bij te staan in hun individuele bewustwordings-proces met als gevolg een bewustere, meer duurzame samenleving."

Zelf-realisatie: "Wees je diepste essentie."

TRAINING & VRAAG EN ANTWOORD - IEDERE DONDERDAG 17:00 - 18:30, AMSTERDAM - DE BEWUSTZIJN SCHOOL

  • Praktisch, Concreet en Interactief
  • Van "Begrijpen" naar "Ervaren"
  • "De Weg naar je Zelf"
Ja, ik ben nieuwsgierig en wil graag meer info

Bij deze wil ik Roelof van harte aanbevelen voor iedereen die meer wil weten over spiritualiteit en/of antwoord wil krijgen op (persoonlijke) vraagstukken.

Ik heb zijn lezing bijgewoond en ben daar enorm blij mee. Roelof is in staat om zweverige begrippen als 'verlichting' concreet en toegankelijk te maken. Hij trok in het begin van de lezing zijn publiek naar het 'hier en nu'. Hierdoor kon alle informatie die hij deelde optimaal binnenkomen. Tijdens de lezing werd het publiek actief betrokken waardoor de informatie was toegespitst op het leven van de toehoorders. Ervaar het zelf!

Youri Hermes Student Entrepeneurship aan de Hogeschool van Rotterdam

Loading...

Ja! Ik blijf graag verbonden

En ontvang gratis het Stappen-plan: "Hoe word je bewust?"

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK
Loading...