"bewust leven" & Spiritualiteit | Publiek spreker en coach - bewust leven & Spiritualiteit | Publiek spreker en coach - roelofdevries.nl

"Persoonlijke 1-op-1 coaching voor al jouw vragen."

Ben je op zoek naar antwoorden op spiritueel vlak in het algemeen, praktische vragen over je persoonlijke ontwikkeling of bijvoorbeeld vragen naar zingeving. Met het vinden van antwoorden op alle soorten levensvragen sta ik je graag bij.

Dit doe ik door op een open en directe wijze samen met jou te kijken naar de specifieke situatie, je vraag of het probleem en je te helpen om zelf meer inzicht te krijgen in de oorzaak er van en hoe het probleem op te lossen.

"Ik geloof dat de belangrijkste taak van een coach is, jou te leren hoe je toegang krijgt tot je eigen innerlijke kennis en wijsheid, zodat je vervolgens zelfstandig weet hoe problemen op te lossen en situaties aan te pakken."

1.) Graag ontvang ik jouw verzoek via de "Contact-pagina".

Wees zo uitgebreid mogelijk in je verhaal. Hoe meer je vertelt, hoe beter ik kan bepalen of ik je kan helpen.

Mocht het praktischer zijn dan kun je ook een e-mail sturen naar info@roelofdevries.nl

2.) Ik neem vrijblijvend contact met je op en we bespreken je verzoek.

Ik zal je een aantal vragen stellen om je verzoek helder te krijgen, zodat ik vanuit daar kan bepalen of ik de juiste coach ben om je te helpen.

Ben ik niet de juiste coach, dan zal ik dit eerlijk aangeven en waar mogelijk geef ik je advies waar je wel terecht kan.

3.) We maken een afspraak voor een coaching-sessie.

De sessies vinden plaats in Amsterdam, Buitenveldert. Er is voor de deur gratis-parkeergelegenheid en het is op loopafstand van het openbaar vervoer.

In sommige gevallen kunnen we ook een coaching-sessie online doen, bijvoorbeeld via Skype.

4.) Iedere afzonderlijke sessie duurt 2 uur.

Iedere afzonderlijke sessie duurt 2 uur. De maximum duur per sessie is eveneens 2 uur.

Persoonlijk vind ik dat sessies van een uur te kort zijn om écht veranderingen te bewerkstelligen. Twee uur is tegelijk ook lang genoeg, langer dan twee uur is naar mijn mening ook niet nodig.

5.) Na afloop bepaal je zelf of een vervolg-sessie gewenst is.

Ik werk dus per afzonderlijke sessie en je hoeft dus niet meerdere sessies tegelijk af te nemen. Het is elke keer aan jou om te beslissen of je behoefte hebt aan een vervolg-sessie.

Voor vragen kun je ook altijd vrijblijvend een bericht sturen via de "Contact-pagina".

​"Meer dan 10 jaar ervarings-deskundige."

"Vanaf het begin van mijn eigen proces van spiritueel ontwaken in 2007, heb ik me vervolgens meer dan 10 jaar bezig gehouden met continue zelf-studie, het lezen van heel veel boeken en het volgen van veel cursussen en workshops om te ervaren wat wél en wat niet werkt, op het gebied van spiritualiteit en persoonlijke-ontwikkeling.

Hierbij kun je denken aan NLP-technieken, Wet van Aantrekkingskracht, Ayahuasca (psychedelica/entheogenen), Reiki en energie-werk (healing), Yoga (Yin, Kundalini, Bikram), verschillende (Mindfulness) meditatie-vormen, Stilte-retraites, regressie etc.

Al mijn ervaringen gebruiken we om jouw persoonlijke proces te kunnen stroomlijnen. Dit betekent dat we jouw proces meer richting en focus geven en voorkomen dat je "het wiel opnieuw moet uitvinden" en je daardoor langer in leer-processen blijft hangen dan nodig, door onduidelijkheid, verwarring, angst of onzekerheid. We zullen dus ook samen bepalen wat voor jou juist wél en wat niet werkt, zodat je ook niet onnodig energie en tijd verspilt.

Certificering

Naast de Master "Filosofie in bedrijf" (Vrije Universiteit 2012, pre-master Filosofie) ben ik gecertificeerd NLP Practitioner & Master (Global NLP), gecertificeerd Life-coach & Motivational coach, gecertificeerd Yin-Yoga leraar (Arhanta Yoga) en Mindfulness trainer MBCT & MBSR (Centrum voor Mindfulness).

Loading...

Voorbeelden van mogelijke vragen...

 • Hoe vind ik mijn passie of missie in dit leven?
 • Hoe kom ik erachter wat ik wil in het leven?
 • Hoe vind ik meer rust, minder gestrest?
 • Hoe vind ik meer liefde in het leven?
 • Hoe word ik gelukkiger in het leven?
 • Waarom ben ik continu ontevreden?
 • Wie ben ik in mijn diepste essentie?
 • Wat is de essentie van spiritualiteit?
 • Hoe leef ik mijn grootste potentie?
 • Waar gaat non-dualiteit over?
 • Wat is de zin van het leven?
Loading...

Ja! Ik blijf graag verbonden

En ontvang nu gelijk al gratis het Stappen-plan: "Het Pad naar Verlichting"

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK
Loading...