Agenda & Tickets - bewust leven & Spiritualiteit | Publiek spreker en coach - roelofdevries.nl

Bekijk hier de agenda voor alle lezingen, trainingen, webinars en de evenementen waar je me kan vinden.

Via deze pagina kun je tickets bestellen voor alle lezingen, webinars en trainingen die ik zelf organiseer en de evenementen waar ik spreek. De tickets kunnen worden afgerekend met o.a. iDeal en je krijgt een betaalbewijs per e-mail. Dit betaalbewijs is tevens je toegangsbewijs, dus bewaar deze e-mail goed.

Bij een webinar krijg je per e-mail de link waarmee je je kan aanmelden voor de webinar op de betreffende tijd en dag. De instructies hiervoor staan ook in de e-mail vermeld die je van me krijgt.

Alle genoemde bedragen zijn altijd inclusief alle kosten.

Iedere donderdag
De Bewustzijn School, Amsterdam
15,-

Zelf-realisatie: "Wees je diepste essentie."

LET OP! MAAND JUNI EN JULI 2019 VOOR HET LAATST.

Even weken 18:00 - 19:30
Oneven weken 19:00 - 20:30

Wat betekent het om je Zelf te zijn. Wie ben je in essentie.

In deze training leer je het antwoord op de belangrijkste vraag in je leven: Wie ben ik eigenlijk?

Het woord Zelf met een hoofdletter Z is je waarschijnlijk wel bekend van o.a. de Piramide van Maslow. Volgens Abraham Maslow is Zelf-verwerkelijking, Zelf-actualisatie of realisatie of later Zelf-transcendentie het hoogste doel wat betreft onze individuele ontwikkeling als mens.

Na een persoonlijke crisis op mijn 22ste koos ik bewust voor de zoektocht naar het vinden van mijn Zelf. 10 Jaar lang heb ik vervolgens gezocht naar hoe het voelt om je zo veel mogelijk vrij te voelen, onbezorgd, moeiteloos, zelfverzekerd en krachtig. Hiervoor heb ik gelezen, geëxperimenteerd, gefilosofeerd, gemediteerd, gereisd, gepiekerd, gehuild en gestreden en nu is het tijd om al mijn kennis en ervaring te delen met jou.

In deze training leer je eerst de theorie achter het zijn van je Zelf. Het is namelijk belangrijk om te begrijpen waarom het soms zo lastig is om jezelf te zijn: je eigen rust te bewaren, je niet negatief te laten beïnvloeden en onbezorgd en moeiteloos door het leven te gaan.

zondag 30 juni
van 13:00 tot 16:00
Amsterdam, Buitenveldert

Satsang: "Samen zijn in Waarheid."

Tijdens Satsang komen we samen om op zoek te gaan naar waarheid. Deze training is voor iedere spirituele zoeker die graag meer wil weten over...

+ Wie je in je diepste essentie bent.
+ Hoe je de innerlijke weg naar Zelf-realisatie bewandelt (Ontwaken).
+ Hoe je jouw nieuw verkregen inzichten kan integreren in je dagelijks leven.
+ De staat van onze Westerse-samenleving vanuit spiritueel perspectief.
+ Waar je betekenis en zin kan vinden in dit leven.

_____________

SATSANG: SAMEN ZIJN IN WAARHEID - DE RUIMTE AMSTELVEEN

In verband met mijn vertrek uit Nederland lijkt het me leuk als afsluiter om een aantal "bijna gratis" trainingen aan te bieden en de eerste is zondag 30 juni van 13:00 - 16:00.

https://www.facebook.com/events/2270180703309794/

Tijdens deze sessies zal ik mijn visie geven op Zelf-realisatie / Spiritualiteit / "bewust leven" en er zal veel ruimte zijn om je persoonlijke vragen te stellen.

Ik heb de prijs voor deze sessies weggehaald, want ik wil het volgende afspreken: We delen de totale kosten van deze dag door het aantal mensen wat komt. De totale kosten zijn ongeveer 60 euro, dus als we met 10 mensen zijn dan is het 6,00 euro per persoon.

Wel graag je eigen drinken/eten meenemen.

Wel graag aanmelden via info@roelofdevries.nl > Je krijgt een bevestiging als je op tijd was met aanmelden, want er zijn wel een beperkt aantal plaatsen.

___________________

Mocht er genoeg animo zijn voor de afsluitende Satsangs, dan organiseer ik er nog een paar.

Liefs,

Roelof

Loading...

Ja! Ik blijf graag verbonden

En ontvang nu gelijk al gratis het Stappen-plan: "Het Pad naar Verlichting"

Loading...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore, velit?

OK
Loading...